Építsen marketing adatbázist és értékesítsen célzottan potenciális vásárlói számára

Egy cég vásárlói / ügyfél adatbázisa hatalmas érték, ez közhely. Ugyanakkor azok az emberek is értéket képviselnek, akik még nem jutottak el a vásárlási döntésig, de kifejezték érdeklődésüket az Önök vállalatának termékei, szolgáltatásai iránt. Utóbbi felépítésében tudunk segíteni!

Cégünk az egyik legnagyobb piaci szereplő az online adatbázis-építés, lead generálás területén, éves szinten 300.000 feletti ember tölti ki kérdőíveinket. Együttműködéseink szinte mindegyike egyedi, így az Önök igényeire tudjuk szabni azt az adatbázist, amelyet átadunk, és amelyből az Önök vállalkozása közvetlenül értékesíthet. 

Íme néhány példa, hogyan használják ügyfeleink a számukra felépített adatbázisokat:

Biztosító partnerünk számára olyan felhasználókat gyűjtünk, akik érdeklődést mutatnak egyik vagy másik termékük iránt. Az érdeklődők adatbázisát jogszerű keretek között átadjuk, a biztosító pedig kimagasló hatékonysággal értékesíti termékeit telecentere segítségével.

e-Kereskedő partnerünk webshopján keresztül értékesít. A webshopban jellemzően hölgyek vásárolnak, így a megállapodásunk arról szól, hogy 30 feletti hölgyek adatait gyűjtsük-, és adjuk át számukra. Az adatbázisra rendszeres hírleveleket küldenek, amelyekből vásárlások születnek.

Napelemeket forgalmazó partnerünk olyan emberekkel szeretné felvenni a kapcsolatot, akik 1 éven belül napelemrendszer kiépítését tervezik. Az online adatgyűjtés során rákérdezünk a napelem vásárlással kapcsolatos tervekre, és a potenciális vásárlók adatbázisát átadjuk. Az átadott adatbázist partnerünk felhívja telefonon, illetve hírlevél listájába is beimportálja.

Marketing adatbázis felhasználása 3 lépésben

Igények egyeztetése

Közösen meghatározzuk, hogy milyen rendszerességgel, mennyiségben és milyen adatkört szeretnének átvenni, kialakítjuk az együttműködés kereteit. Jogi támogatást is nyújtunk, hiszen számos hasonló együttműködésen vagyunk már túl KKV és nagyvállalati ügyfelekkel.

Adatgyűjtés

Megszervezzük az online promóciót, mely keretében az Önök cége számára elkezdődik az adatok gyűjtése. A promóció szervezése és hirdetése a mi feladatunk. Az elszámolás az átadott adatok alapján történik (XFt/adat), így Önök rizikó nélkül tervezhetnek, nincs rosszul sikerült kampány.

Adatok átadása

Az egyeztetett gyakorisággal, biztonságos csatornán átadjuk az előre megszűrt, tisztított adatbázist. Innentől Önökön a sor, GDPR-proof módon kereshetik e-mailben, telefonon, sms-ben érdeklődőiket, kezdődhet az értékesítés!