200 feletti szűrési/célzási lehetőséggel pontosan el tudja érni célcsoportját, amennyiben ajánlata egy jól körülhatárolható közönségnek szól. Ugyanakkor ha olyan terméket vagy szolgáltatást értékesít amely célcsoportja széles, ha tömegeket szeretne megszólítani, 750.000 egyedi felhasználónkat akár néhány óra leforgása alatt elérheti.

B2B e-mail adatbázis

Adatbázisunkat évek alatt, online kampányokkal építettünk és folyamatosan frissítjük. 200 feletti szűrési paraméter érhető el, hogy Ön a lehető legpontosabban és költséghatékonyan érje el potenciális vevőit. A leggyakrabban használt szűrési paraméterek:

eDM kampány folyamata:

 
1. Igényfelmérés, targerálás

Adjon egy rövid brief-et számunkra a célcsoportjáról, elérni kívánt céljairól.  Igényeinek megfelelően leválogatjuk adatbázisunkat és javaslatot teszünk, ajánlatot adunk.

2. Kreatív készítés

Elkészíti, és átadja számunkra a kiküldeni kívánt eDM kreatívot. Ez maga a reklám levél, amelyet ki szeretne küldeni. Ha kreatív készítésben nincs nincs tapasztalata, a segítségére leszünk.

3. Tesztelés

Az elkészült kreatív esetleges hibáit kijavítjuk (ez a szolgáltatásunk része), hogy minden levelezőben hibátlanul jelenjen meg. A kész eDM-ből teszt levelet küldünk az Ön számára, hogy leellenőrizhesse, minden pontosan úgy látszik, úgy működik, ahogy elképzelte.

4. Kiküldés

Az előre egyeztetett időpontban megtörténik a levelek kiküldése, ezzel egyidőben megérkeznek az érdeklődők az Ön weboldalára.

5. Statisztika

Online elérhető statisztikát adunk, ahol valós időben követheti kampányának alakulását. Azonnal látni fogja, hányan nyitották meg levelét, hányan kattintottak, milyen eszközökről érkeztek, stb. Itt tekinthet meg egy minta statisztikánkat: Minta statisztika 

Emellett természetesen bármilyen egyéb mérést is használhat, a leggyakrabban használt Google Analytics rendszerhez is egyszerűen becsatornázható a mérés.

Több információra van szüksége?

Szívesen segítünk az első lépésekben, hívjon minket vagy írjon!

 

Mérőszámok

eDM kampányaink főbb mutatói

73 millió

2023-ban kiküldött eDM-ek száma

13,1%

Átlagos megnyitási arány 2023-ban

1,2%

Átlagos átkattintási arány 2023-ban