Cégvezetőket, döntéshozókat sosem könnyű elérni, legtöbbször hosszú idő és fáradtságos munka árán sikerül egy nagyobb vállalkozás vezetőjel kapcsolatba kerülni. Még akkor is, ha úgy gondoljuk, kölcsönösen előnyös együttműködési ajánlatunk lenne. Mi ebben tudunk segíteni, 300.000 feletti cégvezetőt, cégalapítót érünk el e-mailben a hivatalos, jogszerűen megkereshető elérhetőségén.

B2B / üzleti adatbázisunk

Üzleti adatbázisunk folyamatosan frissül, így kizárólag élő cégek számára, illetve használatban lévő e-mail címekre küldünk levelet. A leggyakrabban használt szűrési paraméterek:

eDM kampány folyamata:

 
1. Igényfelmérés, targerálás

Adjon egy rövid brief-et számunkra a célcsoportjáról, elérni kívánt céljairól.  TEÁOR, Irányítószám, alkalmazotti létszám és árbevétel alapján tudunk szűrni, targetálni. Igényeinek megfelelően leválogatjuk adatbázisunkat és javaslatot teszünk, ajánlatot adunk. 

2. Kreatív készítés

Elkészíti, és átadja számunkra a kiküldeni kívánt eDM kreatívot. Ez maga a reklám levél, amelyet ki szeretne küldeni. Ha kreatív készítésben nincs nincs tapasztalata, a segítségére leszünk.

3. Tesztelés

Az elkészült kreatív esetleges hibáit kijavítjuk (ez a szolgáltatásunk része), hogy minden levelezőben hibátlanul jelenjen meg. A kész eDM-ből teszt levelet küldünk az Ön számára, hogy leellenőrizhesse, minden pontosan úgy látszik, úgy működik, ahogy elképzelte.

4. Kiküldés

Az előre egyeztetett időpontban megtörténik a levelek kiküldése, ezzel egyidőben megérkeznek az érdeklődők az Ön weboldalára.

5. Statisztika

Online elérhető statisztikát adunk, ahol valós időben követheti kampányának alakulását. Azonnal látni fogja, hányan nyitották meg levelét, hányan kattintottak, milyen eszközökről érkeztek, stb. Itt tekinthet meg egy minta statisztikánkat: Minta statisztika 

Emellett természetesen bármilyen egyéb mérést is használhat, a leggyakrabban használt Google Analytics rendszerhez is egyszerűen becsatornázható a mérés.


Több információra van szüksége?

Szívesen segítünk az első lépésekben, hívjon minket vagy írjon!

 

Mérőszámok

eDM kampányaink főbb mutatói

73 millió

2023-ban kiküldött eDM-ek száma

13,1%

Átlagos megnyitási arány 2023-ban

1,2%

Átlagos átkattintási arány 2023-ban